VRATITE PRIRODAN PIGMENT VASOJ KOSI

Img

Ovo nije farba!!!Proizvod  je namenjen za negu I regeneraciju kose , prevenciju pojave sede kose ili vraćanje prirodne pigmenta kose pomocu biljnih ekstrakata.Preparat se nanosi na opranu i vlažnu kosu i vezuje se za vlasiste. Ne spira se sa kose do sledećeg pranja.Sto češće nanosite- preparat će brze delovati i vracace se vasa prirodan pigment postepeno sa svakim novim mazanjem.  Pigment kose se može kontrolisati učestalošću nanošenja, tako da možete da odstranite sedu kosu  ili samo deo posedele kose u zavisnosti od željenog krajnjeg rezultata.

Proizvod se vezuje za dlaku,I namenjen je I za zulufe,bradu,dlake na grudima,delove sede kose, cime ponovo dobijate prirodan pigment svoje kose.  Jedino kasnije,kada kosa potamni mora da se konstantno nastavi sa terapijom bar 2-3 puta mesecno da bi se pigment odrzao.

Preparat vraca pigment I sedoj bradi i obrvama …
Sem toga, preparat je nekima totalno izlecio i perutanje koze, cak i neke oblike seboreje.

Preparat je na prirodnoj bazi I iskljucivo je na bazi biljnih extrakata i ne farba kosu, vec joj vraca prirodan pigment, veoma se lako nanosi na kosu i dovoljno je svega par minuta da je rascesljate i rastresete, Vi ste ti koji cete dozirati proizvod I na taj nacin odredjivati boju kose I nijansu .Sto vise nanosite kosa ce biti tamnija I vratice vam pigment kose koju ste imali za 21 dan a ujedno I jaca koren I uklanja perut

Sastav-glycerolum,cetearyl alcohol,sulfur,extractum junglans regia,extractum oil frangulae,extractum oil hippocastani,sodium laurelsulphat,sodiumcetharil sulphat,fragrance,aqua.