KLIMAKSTAM-ZA LEPSI ZIVOT SVAKE ZENE 800 dIn

Img

KLIMAKS-TAM-za lepši život svake žene 50 ml 800 din 

????Biljne kapi za ublažavanje tegoba zena u menopauzi i kod devojaka sa hormonskim poremecajem ... 
????Zenski performans????
Dijetetski supplement
☘️ Biljne sirovine su podržane od strane Nemacke komisije E za lecenje PMS-a

 

Izuzetna kombinacija bilja normalizuje rad polnih hormona,obilne cikluse, ublažava učestalost valunga, pojačano znojenje i glavobolju a njihovo blago delovanje smanjuje napetost, uznemirenost, i nesanicu, resavaju opšti osećaj nadutosti, promene raspoloženja, blago povećanje telesne težine, napetost u dojkama potištenost,nervozu, lupanje srca, talase vrucine, pojacano I nocno znojenje.

☘️ Preporučuje se ženama pre, tokom i nakon menopauze 
KLIMAKS-TAM otklanja sve simptome i tegobe kod devojaka, PMS-a i MENOPAUZE.

????Upotrebljava se ujutru I uvece posle jela po pola kasicice I jedna bocica traje 25 dana I sadrzi 50 doza. Za postizanje željenog efekta preparat je potrebno uzimati najmanje 4 nedelje. Ne preporučuje se upotreba duža od 6 meseci, bez konsultacije sa lekarom.
Iskontrolisano od najvecih zvanicnih Instituta .

Jedna bočica sadrži: -Crvena detelina (Trifolii pratense) -Virak (Alchemillae vulgaris), - Sladić (Glychyrrhiza glabra),- Maticnjak(Mellisa officinalis)-Imela (Viscum alba)-Crveni Zdravac(Geranium robertianum)Troscot(Polygonium aviculare)-Žalfija(Salvia officinale)-Hajducica( Achillea millefolium)

DEJSTVO:

Aktivni sastojci navedenih biljnih ekstrakta deluju slično estrogenim  hormonima. Oni ne ispoljavaju direktnu hormonsku aktivnost, već deluju regulatorno na estrogen-zavisne procese u periodu menopauze. Pod njihovim dejstvom dolazi do ublažavanja karakterističnih klimakteričnih tegoba: neprijatnih napada vreline, preteranog znojenja, promena raspoloženja i nesanice. Povoljno deluju i kod predmenstrualnih tegoba i bolnih menstruacija (dismenoreja).
Preparat KlimaksTam se posebno preporučuje osobama kod kojih je primena estrogenih hormona

kontraindikovana

INDIKACIJE

Izuzetna kombinacija bilja ublažava neurovegetativni problemi u periodu menopauzeučestalost valunga, pojačano znojenje i glavobolju  a njihovo blago delovanje smanjuje napetost, uznemirenost, i nesanicu, resavaju opšti osećaj nadutosti, promene raspoloženja, blago povećanje telesne težine, napetost u dojkama potištenost,nervozu, lupanje srca, talase vrucine, pojacano I nocno znojenje, dismenoreja (bolne menstruacije), predmenstrualne tegobe

Preporučuje se ženama pre, tokom i nakon menopauze
KLIMAKS-TAM otklanja sve simptome PMS-a i MENOPAUZE.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE
Upotrebljava se ujutru I uvece posle jela po pola kasicice I jedna bocica traje 25 dana I sadrzi 50 doza. Za postizanje željenog efekta preparat je potrebno uzimati najmanje 4 nedelje. Ne preporučuje se upotreba duža od 6 meseci, bez konsultacije sa lekarom.

 

Zasto smo odabrali za vas bas ove biljke koje ulaze u sastav    KLIMAKS-TAM  proizvoda??

VIRAK- odličan regulator hormona, podstiče rast progesterona i dovodi do urednije menstruacije, što je vrlo bitno kod pokušaja začeća. Takođe, efikasno skida kilograme i pomaže kod policističnih jajnika.  virak deluje i protiv mioma, cista i endometrioze, olakšava menstrualne tegobe, reguliše menstrualni ciklus i ublažava simptome menopauze.Koristi se i kod bolnih i obilnih menstruacija, jer sadrži tanine i adstringente koji normaliziraju krvarenje..

ZDRAVAC- Kao blago umirujuće sredstvo deluje na nervni sistem i smiruje nervozu srca.Sadrzi tanine I flavonoide,  jača imuni sistem, deluje antiupalno i smirujuće. Leči visok krvni pritisak, tako što poboljšava cirkulaciju srčanog mišića. Povoljno deluje na ženske reproduktivne organe tako da između ostalog podstiče plodnost kod žena pa se u nekim slučajevima primenjuje kao prirodno sredstvo za lečenje ženskog steriliteta

 

KANTARION-  Kantarion osim valunga, noćnog znojenja i nesanice, otklanja i depresiju, ali i uznemirenostpa se koristi  kod blagih i umerenih depresija I  kod poremećaja raspoloženja u menopauzi  Kantarion sprečava razgradnju neurotransmitera serotonina, dopamina, norepinefrina, koji su odgovorni za dobro raspoloženje i na taj način smanjuje simptome depresije. Na isti način deluju i antidepresivni lekovi SSRI (selektivni inhibitori preuzimanja serotonina), MAO-inhibitori.

 

SLADIC- Gospina trava I njen prirodni sastav imitira ženski hormon estrogen, koji u tom životnom razdoblju opada. Zbog svog delovanja na kortizol i estrogen, sladić smanjuje proizvodnju testosterona i do 50 posto, čime poboljšava stanje kože i kose i smanjuje rast neželjenih dlačica na telu I licu. U sladiću je pronađeno na stotine potencijalno lekovitih supstanci, uključujući flavonoide i fitoestrogene.

 

MELLISA- Matičnjak deluje opuštajuće, umiruje i poboljšava raspoloženje i umne sposobnosti. Matičnjak je sedativ (sredstvo za umirenje) i karminativ (sredstvo protiv naduvenosti stomaka).

 

TROSKOT- deluje kao diuretik i smanjuje volumen cirkulišuće krvi. Troskot deluje na poboljšanje krvne slike, čisti mokraćne organe od mogućeg taloženja peska, ima moć da rastvara kamen bez obzira na tip, ali je u zavisnosti od vrste kamena, različit i vremenski period razgradnje. Zbog svojih diuretičnih svojstava se može koristiti protiv upale bešike, a zbog svojstva da zaustavlja krvarenja unutrašnjih organa se može koristiti protiv krvarenja hemoroida.

ZALFIJA-  za ublažavanje talasa vrućine, a takođe, ublažava i noćno znojenje, i obilne menstruacije. Vrlo je efikasna pomoć kod talasa vrućine (valunga) i znojenja, koji su česti u menopauzi. Osim toga, pomaže i kod naglih promena raspoloženja i depresije. U narodnoj medicini poznata je i kao sredstvo za prevenciju pobačaja, ali ako se pije u poslednjem mesecu trudnoće, stimulisaće kontrakcije materice i olakšati porođaj.Primenjuje se i kod protiv belog pranja.

IMELA- regulator krvnog pritiska, rada srca, cirkulacije, metabolizma, hormonalnih poremecaja…. Imela je prirodni lek protiv glavobolja, vrtoglavica, grceva, srcanih smetnji, napada angine pektoris, arterioskleroze, zamora, straha, gubitka volje i slicno. Imela ima diureticko delovanje, pospešuje mokrenje, pa je vrlo korisna u slucajevima zadržavanja mokrace, reume, mokracnih kamenaca, bubrežnih tegoba i sl. Kao i u prošlosti, i danas se koristi protiv epilepsije, histerije, hronicnih grceva, astme, spoljašnjeg i unutrašnjeg krvarenja.

 

HAJDUCICA- Pomaže kod svih tegoba vezanih za menstruaciju, i kad je obilna i kad je oskudna, i ublažava grčeve materice. Daje neverovatne rezultate u klimaksu.

Biljne sirovine u sastavu ovog proizvoda su podržane od strane Nemacke komisije E za lecenje PMS-a!!!