DA VAM KOSA NIKADA VISE NE OPADA

Img

Kossil-Šampon koji iz korena podstice rast kose

Dlaku jaca iz korena.!!!Kod osoba sa naslednim opadanjem kose deluje pre nego kosa opadne.

Koristi se pola godine,smanjuje I usporava  opadanje kose,izrasta nova kosa jer se stimulise rast dlake,,vlasiste postaje gusce I  koren dlake se snabdeva aktivnim sastojcima iz biljaka Ruzmarina,Koprive,Breze,Kamilice Lipe Pantenola I Biocamphora. Za vreme pranja malo pricekati sa samponom na glavi pa zatim isprati kosu

Ukoliko se ostavi duže, apsorbuje se više sastojaka u kožu temena.

Nakon pranja koristiti Tammy Rf regenerator I tretman nastaviti sa Kossil proizvodom protiv opadanja kose na bazi Panthenola I biljnih extrakata. Do kraja meseca sve dok kosa ne poraste bar 5  do 10 cm.


Preparat se nanosi lokalno aktivirajući folikule i jačajući cirkulaciju krvi u perifernom delu glave. Šest biljnih ekstrakata ubrzavaju rast kose i popravljaju zdravlje kože glave, deluju antiseptički, podstiču biološke procese, učvršćuju strukturu kose, pa kosa brže i jače raste. Pantenol u preparatu stimuliše regenerativne procese i popravlja zdravlje kože glave, pri čemu vlasište reaguje dobro na prirodne organske proizvode. Ne javljaju se alergijske reakcije što je vrlo bitno za jedan preparat.
Preparat se nanosi 10 dana uz masažu vunenom rukavicom. Postupak se ne sme prekidati i tek nakon 10 dana kosa može da se opere. Ukoliko je potrebno nakon pranja kose, preparat se i duže upotrebljava. Korisno je uz preparat piti lekove koji sadrže aminokiseline, vitamin A, C, E, iz grupe B keratin, minerale... Nastane li manjak vitamina, kosa će opadati, ali uzimanjem vitamina nastaće ravnoteža i sprečiće se opadanje i tako će postati kosa zdravija, sjajnija i elastičnija.
Kada upotrebljavati Kosil?
- Prilikom gubljenja kose nakon porođaja, gde uzrok može biti hormonalni, ali i nedostatak brojnih vitamina i minerala u organizmu,
- Prilikom opadanja kose zbog stanja stresa,
- Kod karakteristične pojave opadanja kose kod studenata i učenika (stres i nervoza pred ispit),
- Opadanje kose kod rekovalescenata kad organizmu nedostaju brojni vitamini i minerali,


Verovatno se pitate kako i zašto bi iko stavljao Kossil losion na glavu, ali naše bake tvrde da je upravo u tome tajna lepe i bujne kose. KOSSIL podstiče cirkulaciju, pa ćete čim je nanesete na teme osetiti osećaj toplote i peckanja. Postupak nanošenja je veoma jednostavan: uzmite malo KOSSILA i nanesite je direktno na kožu glave. Zatim prstima umasirajte tečnost kružnim pokretima, tako da se rasporedi po celoj glavi.

Zatim glavu nagnite na dole (tako da vam kosa visi preko kolena) i nastavite na masirate još nekoliko minuta. Vrlo brzo ćete osetiti kako je koža topla, a blag osećaj peckanja ne treba da vas zabrinjava. Ipak obratite pažnju na sledeće…

Pored toga što pospešuje cirkulaciju, KOSSIL je moćno sredstvo za čišćenje kože, a upravo ovo je potrebno velikoj većini danas. Naime, zbog svakodnevnog korišćenja hemijskih pakovanja, balzama, krema, pena, lakova, gelova, kapi, silikona, sprejeva, seruma i kojekakvih ampula, naša koža glave često trpi. Sve što stavite na kosu zadržava se tu čak i nakon pranja, pa dolazi do prezasićenja i zapušenja pora.

Ovo može negativno da utiče na rast kose i na njen kvalitet, a neretko dolazi i do pojačanog opadanja. Upravo zato vam je s vremena na vreme potrebno nešto što će u potpunosti da očisti kožu od svega što se na njoj nakupilo – a KOSSIL je najjeftinije i najzdravije rešenje.

A prvi rezultati se vide već nakon mesec dana.

Možda ćete sad da se zapitate kako to da nanosite KOSSIL na glavu, kad je opšte poznato da alkohol isušuje kosu i kožu? Ako vam je to palo na pamet, prvo i pre svega – bravo, vi se očigledno dobro razumete u negu!

Ali, upravo zbog toga prilikom korišćenja ovog tretmana morate da se pridržavate tri pravila.

1. KOSSIL se nanosi samo na teme

Dakle, ne po celoj kosi i nikako na krajeve. Samo na kožu, kojoj ova količina KOSSILA sigurno neće naškoditi. Zapravo, naši stari su na ovaj način lečili i perut i svakako su imali zdraviju i bolju kosu od nas. Uostalom, ako ste spremni da svakog meseca nanosite opasne hemikalije u obliku farbe i blanša na kosu, zašto biste se plašili da će jedna kasika KOSSILA da vam naškodi.

2. Uvek je kombinujte sa Tammy kokosovim uljem

Tammy kokosovo ulje  će hidrirati kožu, a neće poništiti dejstvo KOSSILA na cirkulaciju. Ulje zatim rasporedite i po dužini i o krajevima, jer je tim delovima kose uvek potrebno malo dodatne hidratacije.

3. Jednom do dva puta nedeljno

Ovaj kućni tretmna nemojte praktikovati češće od toga kako bi biste previše opteretili kožu glave. Tretman kože glave KOSSILOM namenjen je osobama koje žele da podstaknu rast kose, bilo da ona pojačano opada ili je jednostavno previše tanka..